R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Doe mee en bespaar nu!

Op elk vlak biedt Roof2Roof de ideale oplossing. Of u nu uw dak wilt onderhouden, renoveren, vervangen of slopen. Met Roof2Roof krijgt u inzicht in de mogelijkheden en het hergebruik van uw dak.

Wilt u uw dak vervangen of slopen, dan biedt Roof2Roof mogelijkheden om uw oude dak te recyclen en zo te besparen op de afvalkosten. Laat beoordelen of uw dak geschikt is voor bitumenrecycling. Gebouweigenaren met meer dan 500 m2 dakbedekking kunnen gratis een Roof2Roof-dakinspectie laten uitvoeren. Ook als uw dak kleiner is dan 500 m2 kunt u profiteren van de voordelen van Roof2Roof. Schakel dan een specialist in uit het Roof2Roof-specialistennetwerk en laat u informeren over de mogelijkheden van uw dak. Met Roof2Roof ligt kiezen voor een milieuvriendelijke oplossing voor de hand.

Wat gebeurt er met het dakafval?

Met de Roof2Roof-methode wordt uw oude dakbedekking volledig gerecycled tot volwaardige grondstof voor nieuwe dakbedekking. Het grote voordeel is het behoud van alle goede eigenschappen van de grondstoffen en de grote winst voor het milieu.

Bitumen dakafval dat voldoet aan de Roof2Roof-criteria en daarmee dus geschikt is voor bitumenrecycling, kan tegen een gereduceerd tarief worden afgevoerd door een Roof2Roof-specialist. U bespaart hiermee aanzienlijk op de afvalkosten en geeft uw oude dakbedekking een nieuw leven.

Roof2Roof-dakafval wordt separaat ingezameld, opgeslagen en verwerkt tot grondstoffen voor nieuwe bitumen dakrollen. Laat uw door uw Roof2Roof-specialist informeren over het proces en de bitumineuze dakproducten waarin gerecyclede grondstoffen zijn verwerkt. Het snijafval van uw nieuwe bitumen dak wordt door de Roof2Roof-dakspecialist ook separaat ingezameld en gaat direct terug in de Roof2Roof-kringloop om verwerkt te worden tot nieuwe dakrollen.
 

Gratis beoordeling van uw dak

Werken met Roof2Roof is eenvoudig! Vraag allereerst een gratis dakinspectie aan. Vanaf 500 m2 neemt Roof2Roof contact met u om een afspraak te maken.

Is uw dak kleiner dan 500 m2? Neem dan contact op met een R2R-specialist en laat u informeren over de mogelijkheden van uw dak.

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...