R2R-specialistennetwerk | LOGIN
Winst zonder meerprijs

Winst zonder meerprijs

Bent u een gebouweigenaar en wilt u optimaal profiteren van uw dak? Doe dan mee met Roof2Roof. Is uw dak aan renovatie toe of moet uw dak worden gesloopt? Wij helpen u met het demonteren en recyclen van uw oude dak. Zodanig dat uw oude dak grondstof wordt voor uw nieuwe milieuvriendelijke bitumen daken.

Meedoen met Roof2Roof is gratis. U bespaart tijd en geld en u levert een positieve bijdrage aan het milieu. Winst op het gebied van duurzaamheid zonder meerprijs.

Meedoen is simpel

Vraag een dakinspectie aan en laat uw dak beoordelen door een Roof2Roof-specialist. Vanaf  500 m2 kan een gebouweigenaar een gratis dakinspectie t.w.v. € 250,- aanvragen. Er wordt dan gekeken naar de staat en het gebruik van uw dak en de mogelijkheden voor bitumenrecycling.

Iedere organisatie die oude daken volgens de Roof2Roof-methode ontmantelt, ontvangt een MVO-certificaat en een verklaring met daarin de exacte CO2-besparing. Zo kunt u aantoonbaar maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Vraag gratis dakinspectie aan

Vraag hier uw gratis dakinspectie aan. Een Roof2Roof-specialist neemt contact met u op om een afspraak te maken.

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

* verplichte velden

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...