R2R-specialistennetwerk | LOGIN
Winst zonder meerprijs

Winst zonder meerprijs

Bent u een gebouweigenaar en wilt u optimaal profiteren van uw dak? Doe dan mee met Roof2Roof. Is uw dak aan renovatie toe of moet uw dak worden gesloopt? Wij helpen u met het demonteren en recyclen van uw oude dak. Zodanig dat uw oude dak grondstof wordt voor uw nieuwe milieuvriendelijke bitumen daken.

Meedoen met Roof2Roof is gratis. U bespaart tijd en geld en u levert een positieve bijdrage aan het milieu. Winst op het gebied van duurzaamheid zonder meerprijs.

Meedoen is simpel

Vraag een dakinspectie aan en laat uw dak beoordelen door een Roof2Roof-specialist. Vanaf  500 m2 kan een gebouweigenaar een gratis dakinspectie t.w.v. € 250,- aanvragen. Er wordt dan gekeken naar de staat en het gebruik van uw dak en de mogelijkheden voor bitumenrecycling.

Iedere organisatie die oude daken volgens de Roof2Roof-methode ontmantelt, ontvangt een MVO-certificaat en een verklaring met daarin de exacte CO2-besparing. Zo kunt u aantoonbaar maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Vraag gratis dakinspectie aan

Vraag hier uw gratis dakinspectie aan. Een Roof2Roof-specialist neemt contact met u op om een afspraak te maken.

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

* verplichte velden

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...