R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Laat een Roof2Roof-dak aanbrengen

U wilt een milieuvriendelijke dakbedekking (laten) aanbrengen op uw bestaand of nieuwe dak? U zoekt dakrollen waarvoor oude dakbedekkingen als grondstoffen zijn gebruikt? Kies dan voor de Roof2Roof-dakproducten. Voor meer informatie of verkoop van Roof2Roof-dakproducten kunt u terecht bij de Roof2Roof-specialist bij u in de buurt.

Koop een nieuw Roof2Roof-dak

Met de aanschaf van een nieuw Roof2Roof-dak sluit u de bitumenketen op daken, bespaart u direct CO2 en dus het milieu. En een Roof2Roof-dak is niets duurder dan een traditioneel dak.

Door het aanbrengen van uw nieuwe dak volgens de Roof2Roof-richtlijnen bespaart u direct tijd en geld, vermindert u doortrapschade tijdens het gebruik, bespaart u op uw energierekening en bespaart u op uw afvalkomsten in de toekomst. Roof2Roof biedt dus vele voordelen voor nu, straks en in de toekomst.

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...