R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Laat een Roof2Roof-dak aanbrengen

U wilt een milieuvriendelijke dakbedekking (laten) aanbrengen op uw bestaand of nieuwe dak? U zoekt dakrollen waarvoor oude dakbedekkingen als grondstoffen zijn gebruikt? Kies dan voor de Roof2Roof-dakproducten. Voor meer informatie of verkoop van Roof2Roof-dakproducten kunt u terecht bij de Roof2Roof-specialist bij u in de buurt.

Koop een nieuw Roof2Roof-dak

Met de aanschaf van een nieuw Roof2Roof-dak sluit u de bitumenketen op daken, bespaart u direct CO2 en dus het milieu. En een Roof2Roof-dak is niets duurder dan een traditioneel dak.

Door het aanbrengen van uw nieuwe dak volgens de Roof2Roof-richtlijnen bespaart u direct tijd en geld, vermindert u doortrapschade tijdens het gebruik, bespaart u op uw energierekening en bespaart u op uw afvalkomsten in de toekomst. Roof2Roof biedt dus vele voordelen voor nu, straks en in de toekomst.

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...