R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Bespaar kosten en spaar het milieu!

Roof2Road maakt van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking grondstoffen voor nieuwe milieuvriendelijke asfaltwegen met een betere kwaliteit.

Van dak naar wegdek, Roof2Road levert direct milieuwinst op. Maar dat niet alleen: de kwaliteit van het asfalt verbetert door de hoogwaardige eigenschappen van het gemodificeerde bitumen van dakbedekking. Upcycling van asfaltwegen dus!

Beter asfalt

Voor de productie van dakrollen wordt hoogwaardig gemodificeerd bitumen gebruikt. Dit bitumen is van een betere kwaliteit dan standaard wegenbouw bitumen. Met Roof2Road wordt dit hoogwaardige polymeerbitumen ook beschikbaar voor de wegenbouw. Met als resultaat: beter asfalt!

De verbeterde eigenschappen van asfalt met R2R-polymeerbitumen op een rijte:

  • Langere levensduur
  • Minder spoorvorming
  • Hogere verkeersklasse

Alleen gekwalificeerde dakbedekking

Roof2Roof heeft een volledig gecontroleerd systeem voor inname en verwerking van bitumineuze dakbedekking. Het dak van elk individueel project wordt geïnspecteerd, geanalyseerd en beoordeeld op geschiktheid voor Roof2Roof-recycling. Alleen dakbedekking die vrij is van teer en asbest, wordt schoon en gescheiden (per soort bitumen) ingenomen. Geselecteerd voor verwerking tot grondstof voor nieuw duurzaam asfalt.

Iets voor u?

Wilt u ook duurzaam verdienen met R2R-bitumenreccyling? Doe mee met Roof2Road.

Uw voordelen:

  • Duurzaam asfalt van de beste kwaliteit
  • Lagere costs of ownership
  • Milieuwinst

Klik hier voor meer informatie over Roof2Road of download de informatiebladen.

Mee doen met Roof2Road of meer weten? Neem dan contact met ons op!

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...