R2R-specialistennetwerk | LOGIN
Wat is BREEAM-NL?

Wat is BREEAM-NL?

BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. Roof2Roof sluit naadloos aan bij BREEAM-NL en zorg voor hoogwaardige hergebruik in de bitumenketen. U krijgt met Roof2Roof waardevolle punten voor uw BREEAM-score. Zowel voor duurzaam slopen als voor duurzame nieuwbouw en renovatie.

Breeam-NL Sloop & Demontage

Breeam-NL Sloop & Demontage is een (internationaal) keurmerk met certificaat voor duurzaam slopen. Zowel opdrachtgevers, sloopaannemers en eindgebruikers krijgen inzicht in de duurzaamheidsprestaties van een sloopproject. Roof2Roof sluit naadloos aan bij het doel van BREEAM: een zo hoogwaardig mogelijk hergebruik van grondstoffen. Ons proces is volledig transparant. Oude daken worden door Roof2Roof aantoonbaar verwerkt in nieuwe dakbedekking. Daarnaast is onze logistieke infrastructuur duurzaam ingericht. Wij garanderen korte transportafstanden en maken voor het transport gebruik van een jong wagenpark met gemiddeld Euro 5, inzake de emissies. Met Roof2Roof scoort u dus punten!

BREEAM-NL Nieuwbouw & Renovatie

Ook voor uw nieuwbouw- of renovatieproject scoort u punten met Roof2Roof. Recycle uw oude dak door Roof2Roof en laat een nieuwe dakbedekking aanbrengen die bestaat uit gerecycled Roof2Roof-materiaal. Zo kunt u met Roof2Roof de kringloop op locatie volledig sluiten. Een mooi duurzaam resultaat die ook nog de nodige BREEAM-punten oplevert!

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...