R2R-specialistennetwerk | LOGIN
Wat is BREEAM-NL?

Wat is BREEAM-NL?

BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. Roof2Roof sluit naadloos aan bij BREEAM-NL en zorg voor hoogwaardige hergebruik in de bitumenketen. U krijgt met Roof2Roof waardevolle punten voor uw BREEAM-score. Zowel voor duurzaam slopen als voor duurzame nieuwbouw en renovatie.

Breeam-NL Sloop & Demontage

Breeam-NL Sloop & Demontage is een (internationaal) keurmerk met certificaat voor duurzaam slopen. Zowel opdrachtgevers, sloopaannemers en eindgebruikers krijgen inzicht in de duurzaamheidsprestaties van een sloopproject. Roof2Roof sluit naadloos aan bij het doel van BREEAM: een zo hoogwaardig mogelijk hergebruik van grondstoffen. Ons proces is volledig transparant. Oude daken worden door Roof2Roof aantoonbaar verwerkt in nieuwe dakbedekking. Daarnaast is onze logistieke infrastructuur duurzaam ingericht. Wij garanderen korte transportafstanden en maken voor het transport gebruik van een jong wagenpark met gemiddeld Euro 5, inzake de emissies. Met Roof2Roof scoort u dus punten!

BREEAM-NL Nieuwbouw & Renovatie

Ook voor uw nieuwbouw- of renovatieproject scoort u punten met Roof2Roof. Recycle uw oude dak door Roof2Roof en laat een nieuwe dakbedekking aanbrengen die bestaat uit gerecycled Roof2Roof-materiaal. Zo kunt u met Roof2Roof de kringloop op locatie volledig sluiten. Een mooi duurzaam resultaat die ook nog de nodige BREEAM-punten oplevert!

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...