R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Mijlpaal 1e R2R project Friesland

Het eerste Fryske Roof2Roof project bereikte 9 mei 2014 haar eerste R2R mijlpaal. De eerste pallets met dakmateriaal worden via Roof2Roof Recyling verwerkt tot nieuwe dakrollen.


In opdracht van woningcorporatie Elkien voert V&H Dakbedekkingen de dakrenovatie uit van wooncentrum Nij Ylostins in IJlst. Vrijgekomen schoon en gescheiden bitumen dakmateriaal wordt via Roof2Roof Recycling verwerkt tot grondstoffen voor nieuwe dakrollen. 

De eerste partij schoon en gescheiden dakmateriaal is vrijdagochtend 9 mei per kraan van het dak gehaald en per container door Roof2Roof partner Dusseldorp naar het Roof2Roof tussendepot in Leeuwarden gebracht. Van daaruit wordt het bitumen dakmateriaal vervoerd naar het Roof2Roof Recyclecenter.

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...