R2R-specialistennetwerk | LOGIN

R2R recyclet dak Prins Bernardhoeve

Boverhoff Sloopwerken uit Heerde is 24 juni 2014 begonnen met de sloop van het voorste gedeelte van de Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren. Het oude bitumen dak wordt door Roof2Roof gerecycled tot nieuwe dakrollen. De sloopwerkzaamheden duren tot 1 september.


De Prins Bernhardhoeve is het oudste, grootste en bekendste evenementencomplex in de Provincie Drenthe. Meer dan de helft van het 40.000 vierkante meter grote beursgebouw gaat tegen de vlakte. Op die plek komen een Albert Heijn, 170 woningen, horeca en dienstverlening. Sinds 2009 wordt de Prins Bernardhoeve in een verkleind complex van ca. 15.000 m² geëxploiteerd.

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...