R2R-specialistennetwerk | LOGIN

NDA sluit zich aan bij Roof2Roof

De Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) en Roof2Roof slaan de handen ineen en maken samen werk van het recyclen van oude bitumen daken naar nieuwe dakrollen. Met deze samenwerking krijgt Roof2Roof-recycling een landelijke impuls. 


NDA is een coöperatief samenwerkingsverband van gerenommeerde dakdekkersbedrijven in Nederland. Met de NDA krijgt Roof2Roof toegang tot een landelijk dekkend netwerk van professionele dakspecialisten. De samenwerking tussen NDA en Roof2Roof is inmiddels concreet in actie omgezet. In het Gelderse Varsseveld wordt het eerste Roof2Roof-project van de NDA uitgevoerd. Zo wordt concreet samengewerkt aan het sluiten van de bitumenkringloop op daken.

Download hier het persbericht met bijlagen.

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...