R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Bork Groep wordt R2R-specialist

De Bork Groep uit Stuifzand (Drenthe) heeft zich aangesloten bij het Roof2Roof-specialistennetwerk. Bork is een modern familiebedrijf met activiteiten op het gebied van sloop, recycling, asbestsanering en milieutechniek.


Voor Bork bedrijven is slopen meer dan alleen slopen. Bork: "Wij willen goed en verantwoord slopen. Dat vraagt in de eerste plaats om vakmanschap. Maar het vereist ook visie en oog hebben voor de toekomst. Zodat we aan de begrippen als 'duurzaamheid' en 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' een concrete invulling kunnen geven. Dat doen we dan ook, al sinds 1946. Slopen is afbreken, maar tegelijk ruimte creëren voor iets nieuws. Veel nieuwe plannen beginnen met slopen, maar dan wel met de verantwoordelijkheid voor zaken als veiligheid, kwaliteit en milieu. Slopen van A tot Z dus, waarbij een persoonlijk relatie met onze klanten voorop staat. Elk project benaderen wij dan ook op dezelfde manier. Professioneel, vakkundig, betrouwbaar, op maat en volgens alle eisen en regels. Of het nu gaat om slopen, recycling, asbest- en brandschadesanering, containertransport of stofarme renovatiesloop. Kortom: wij geloven sterk in de kunst van het slopen!"

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...