R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Bork Groep wordt R2R-specialist

De Bork Groep uit Stuifzand (Drenthe) heeft zich aangesloten bij het Roof2Roof-specialistennetwerk. Bork is een modern familiebedrijf met activiteiten op het gebied van sloop, recycling, asbestsanering en milieutechniek.


Voor Bork bedrijven is slopen meer dan alleen slopen. Bork: "Wij willen goed en verantwoord slopen. Dat vraagt in de eerste plaats om vakmanschap. Maar het vereist ook visie en oog hebben voor de toekomst. Zodat we aan de begrippen als 'duurzaamheid' en 'maatschappelijk verantwoord ondernemen' een concrete invulling kunnen geven. Dat doen we dan ook, al sinds 1946. Slopen is afbreken, maar tegelijk ruimte creëren voor iets nieuws. Veel nieuwe plannen beginnen met slopen, maar dan wel met de verantwoordelijkheid voor zaken als veiligheid, kwaliteit en milieu. Slopen van A tot Z dus, waarbij een persoonlijk relatie met onze klanten voorop staat. Elk project benaderen wij dan ook op dezelfde manier. Professioneel, vakkundig, betrouwbaar, op maat en volgens alle eisen en regels. Of het nu gaat om slopen, recycling, asbest- en brandschadesanering, containertransport of stofarme renovatiesloop. Kortom: wij geloven sterk in de kunst van het slopen!"

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...