R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Jacobs Dakspecialist nu ook Roof2Roof-specialist

Het R2R-specialistennetwerk breidt zich snel uit. Het nieuwste lid is Jacobs Dakspecialist B.V. uit Balkbrug (Overijssel), specialist in onder andere daksloopwerken.


Jacobs Dakspecialist is een veelzijdig bedrijf dat werkt voor dakdekkersbedrijven, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en particulieren. Jacobs is specialist in het aanbrengen, verwijderen en recyclen van dakgrind. Daarnaast is Jacobs specialist in het slopen en isoleren van daken. En gebruikt daarbij vernieuwende technieken, zoals aquademolition. 

Duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel. Al het bouw- en sloopafval wordt nauwkeurig gesorteerd en gescheiden afgevoerd naar erkende verwerkers. Voor bitumen dakmateriaal is dat nu dus Roof2Roof.

 

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...