R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Roofing Projects maakt werk van Roof2Roof

Het Roof2Roof-specialistennetwerkt is uitgebreid met Roofing Projects B.V. uit Raalte (Overijssel). Roofing Projects is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van platte daken. Het werkgebied bestaat voornamelijk uit Noord/Oost en Midden-Nederland.


Roofing Projects is op dit moment betrokken bij het Roof2Roof-project in Overdinkel. In dit project wordt het oude dak van sportzaal De Spil gedemonteerd volgens de Roof2Roof-richtlijnen, zodat het kan worden gerecycled tot nieuwe bitumen dakrollen. Met de aansluiting bij het Roof2Roof-specialistennetwerk maakt Roofing Projects duidelijk dat het ook in de toekomst werk wil maken van recycling van daken.

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...