R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Admiraal wordt R2R-specialist

Dakbedekkersbedrijf Admiraal is de jongste telg van het Roof2Roof-specialistennetwerk. Het allround dakbedekkingsbedrijf uit Nibbixwoud (Noord-Holland) is enthousiast over het Roof2Roof-concept en wil in 2015 concreet aan de slag met hoogwaardige bitumenrecycling.


Dakdekkersbedrijf Admiraal is actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Het bedrijf heeft ervaring met praktisch alle soorten daksystemen en werkt zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Het werkgebied van Admiraal omvat Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Dakinspecties (in het kader van onderhoudscontracten) worden daarentegen in vrijwel geheel Nederland uitgevoerd.

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...