R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Deelname Hoogeboom Raalte aan R2R-specialistennetwerk

Het Roof2Roof-specialistennetwerk heeft zich versterkt met sloopaannemer Hoogeboom Raalte. Het allround familiebedrijf is actief in sloop-, grond-, riool- & straatwerk. Maar ook in afvalcontainers, recycling en asbestsanering.


Hoogeboom Raalte is al sinds 1935 een familiebedrijf. In al die jaren is het bedrijf stukje bij beetje gegroeid tot een bedrijf met 3 vestigingen, circa veertig ervaren medewerkers en een modern machinepark. Momenteel opereert Hoogeboom in drie bedrijfstakken:  aannemen van werk, verhuur van machines en containers & recycling. Binnen die bedrijfstakken werkt het Sallandse bedrijf zowel kleinschalig als op grote schaal.

In 2015 gaat Hoogeboom Raalte als Roof2Roof-specialist dus oude bitumen daken recyclen volgens de Roof2Roof-methode. Het eerste Roof2Roof-project van Hoogeboom is als in volle gang: de sloop van het Enexis-kantoor in Zwolle. Zo krijgt het dak van dit gebouw een tweede leven als nieuwe dakbedekking. Op deze manier blijven waardevolle grondstoffen behouden en wordt milieuwinst en energiebesparing gerealiseerd.

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...