R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Deelname Hoogeboom Raalte aan R2R-specialistennetwerk

Het Roof2Roof-specialistennetwerk heeft zich versterkt met sloopaannemer Hoogeboom Raalte. Het allround familiebedrijf is actief in sloop-, grond-, riool- & straatwerk. Maar ook in afvalcontainers, recycling en asbestsanering.


Hoogeboom Raalte is al sinds 1935 een familiebedrijf. In al die jaren is het bedrijf stukje bij beetje gegroeid tot een bedrijf met 3 vestigingen, circa veertig ervaren medewerkers en een modern machinepark. Momenteel opereert Hoogeboom in drie bedrijfstakken:  aannemen van werk, verhuur van machines en containers & recycling. Binnen die bedrijfstakken werkt het Sallandse bedrijf zowel kleinschalig als op grote schaal.

In 2015 gaat Hoogeboom Raalte als Roof2Roof-specialist dus oude bitumen daken recyclen volgens de Roof2Roof-methode. Het eerste Roof2Roof-project van Hoogeboom is als in volle gang: de sloop van het Enexis-kantoor in Zwolle. Zo krijgt het dak van dit gebouw een tweede leven als nieuwe dakbedekking. Op deze manier blijven waardevolle grondstoffen behouden en wordt milieuwinst en energiebesparing gerealiseerd.

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...