R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Jalving en Cekadak worden R2R-specialist

Zusterbedrijven Jalving en Cekadak uit Emmen hebben zich aangesloten bij het Roof2Roof-specialistennetwerk. Bij dakdekkersbedrijf Jalving ligt het accent op nieuwbouw, terwijl bij Cekadak het zwaartepunt ligt op renovatie, service en onderhoud van industriële dakbedekkingen.


Vanuit Emmen bedienen Jalving en Cekadak tal van opdrachtgevers door heel Nederland. Opdrachtgevers zijn particulieren, woningbouwverenigingen, aannemers, institutionele beleggers, overheden, bedrijfsleven en non-profit instellingen. Met Jalving en Cekadak heeft het Roof2Roof-specialistennetwerk zich weten te versterken met een tweetal belangrijke professionele dakspecialisten in Zuidoost-Drenthe. 

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...