R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Van der Wiel kiest ook voor Roof2Roof

Van der Wiel Infra & Milieu B.V. heeft zich als sloopaannemer aangesloten bij het Roof2Roof-specialistennetwerk. Het bedrijf is onderdeel van de Van der Wiel Holding, dat met 200 medewerkers en een jaaromzet van € 50 miljoen één van de grotere ondernemingen in Noord-Nederland.


Met Van der Wiel Infra & Milieu heeft Roof2Roof een specialist in haar midden die vele grote infrastructurele werken heeft gerealiseerd in binnen- en buitenland. Soms als initiatiefnemer van complete projecten, soms zijn als aannemer, uitvoerder of onderaannemer. 

Voor Van der Wiel geldt dat een beter milieu begint bij jezelf. Daarom is Van der Wiel gecertificeerd voor ISO 14001 (milieuzorgsysteem). Daarnaast is Van der Wiel gecertificeerd volgens de CO2-prestatieladder en daardoor actief bezig met het verminderen van de CO2-uitstoot. Het deelnemen van Van der Wiel als Roof2Roof-specialist is een logische stap in het verwezenlijken van de duurzame ambities van het bedrijf.

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...