R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Adaktis 1e Groninger R2R-specialist

De provincie Groningen is met Adaktis Dakwerken B.V. nu ook vertegenwoordigd in het Roof2Roof-specialistennetwerk. Het gerenommeerde dakbedekkingsbedrijf uit de stad Groningen kent een lange MVO-traditie. Roof2Roof-specialist worden, is voor Adaktis een logische stap in het verder verduurzamen van de bedrijfsvoering.


Adaktis voert als "dakregiseur" de regie over de bovenzijde van gebouwen. Het aanbod van producten en diensten is uitgebreid. Ook "groene" opdrachtgevers worden uitstekend bediend door Adaktis. Het dak als gebruiksoppervlak of CO2-reducerende daken: Adaktis heeft een passende oplossing. Door deelname aan het Roof2Roof-specialistennetwerk biedt Adaktis nu ook de beste oplossing voor het hoogwaardig recyclen van bitumen daken. 

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...