R2R-specialistennetwerk | LOGIN

UDO heeft oog voor Roof2Roof

UDO Dakbedekkingen B.V. uit Uden en Raamsdonksveer heeft zich aangesloten bij het Roof2Roof-specialistennetwerk. UDO heeft een duidelijk visie op daken, waarin kwaliteit en MVO centraal staat. Deelname aan Roof2Roof is een vanzelfsprekende stap voor de Noord-Brabantse dakspecialist.


UDO maakt al 35 jaar met bitumineuze- en kunstofdakbedekkingen kwalitatieve daken in geheel Nederland, zowel nieuwbouw als renovatie. Scheiden van afvalstromen en materialen terugbrengen in de kringloop maakt al jaren onderdeel van de bedrijfvoering. Door deelname aan Roof2Roof wordt nu ook bitumen dakafval hoogwaardig gerecycled. Om de daad bij het woord te voegen heeft UDO op haar bedrijfslocaties Roof2Roof-contrainers geplaatst voor de gescheiden inzameling van schoon bitumen dakafval. UDO heeft daarmee beide ogen gericht op Roof2Roof-recycling. Met recht een bedrijf met visie.

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...