R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Roof2Roof on the road

Roof2Roof is trots op haar specialisten en Roof2Roof-specialisten zijn er ook trots op dat ze onderdeel uitmaken van het specialistennetwerk. Dat is nu ook duidelijk zichtbaar op de Nederlandse wegen. Adaktis heeft de primeur!


De eerste bedrijfswagens van Roof2Roof-specialist Adaktis rijden sinds kort rond met stickers van het Roof2Roof-specialistenlogo. Daarmee laat Adaktis zien dat het bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt en gecertificeerd Roof2Roof-specialist is. Binnenkort zullen ook andere specialisten dit voorbeeld volgen. De kans is groot dus dat u binnenkort Roof2Roof on the road tegenkomt. 

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...