R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Roof2Roof in Dakenraad april 2015

"Het lijkt er op dat het nu ook menens wordt met het recyclen van versleten bitumen dakbedekkingen." Zo begint het artikel over Roof2Roof bitumenrecycling in de nieuwe editie van het vakblad Dakenraad. Nieuwsgierig? Lees hier het volledige artikel. 


Het vakblad over het bouwdeel dak wordt verspreid in een oplage van ruim 7.000 exemplaren en bereikt met meelezers iedere twee maanden zo'n 15.000 lezers. Afgesproken is dat in iedere editie van Dakenraad wordt aangegeven wat de actuele stand van zaken is m.b.t het totaal aantal verwerkte bitumen daken door Roof2Roof, aangevuld met nieuws van projecten en procesontwikkeling. Daarmee wordt bitumenrecycling een vast item in Dakenraad.

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...