R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Mastum ontmantelt dak voor recycling

Niet slopen maar ontmantelen om te recyclen. Dat is de nieuwe aanpak van Mastum Daksystemen uit De Meern in samenwerking met Roof2Roof. Het eerste project van deze kersverse Roof2Roof-specialist is inmiddels afgerond.


In Nieuwegein werd het dak van het appartementencomplex Souvereinburg onmanteld volgens de Roof2Roof-richtlijnen en schoon en gescheiden ingezameld voor hoogwaardige recycling.

Roof2Roof sluit naadloos aan bij het bedrijfsbeleid van Mastum Daksystemen. Mastum staat voor kwaliteit en houdt daaraan vast. In de werkwijze van Mastum Daksystemen staat ketensamenwerking centraal omdat dit uiteindelijk het meeste oplevert. Denk hierbij aan minder faalkosten, milieuwinst en daken die langer meegaan. Met Roof2Roof geeft Mastum Daksystemen concreet invulling aan ketensamenwerking en aan haar duurzame ambities. 

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...