R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Mastum ontmantelt dak voor recycling

Niet slopen maar ontmantelen om te recyclen. Dat is de nieuwe aanpak van Mastum Daksystemen uit De Meern in samenwerking met Roof2Roof. Het eerste project van deze kersverse Roof2Roof-specialist is inmiddels afgerond.


In Nieuwegein werd het dak van het appartementencomplex Souvereinburg onmanteld volgens de Roof2Roof-richtlijnen en schoon en gescheiden ingezameld voor hoogwaardige recycling.

Roof2Roof sluit naadloos aan bij het bedrijfsbeleid van Mastum Daksystemen. Mastum staat voor kwaliteit en houdt daaraan vast. In de werkwijze van Mastum Daksystemen staat ketensamenwerking centraal omdat dit uiteindelijk het meeste oplevert. Denk hierbij aan minder faalkosten, milieuwinst en daken die langer meegaan. Met Roof2Roof geeft Mastum Daksystemen concreet invulling aan ketensamenwerking en aan haar duurzame ambities. 

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...