R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Roof2Roof in de media

Er is veel aandacht voor Roof2Roof in de media. In het vakblad voor de dakenbranche "Dakenraad" en het magazine voor gebouweigenaren "Appartement & Eigenaar" was Roof2Roof-recycling hot news. Bekijk de artikelen in "In de media" in het menu "Over ons".


In het vakblad Dakenraad is een serie gewijd aan bitumenrecycling met een hoofdrol voor Roof2Roof. In de augustus uitgave was aandacht voor het partnership met Bitumen Recycling Nederland (BRN). Gedurende de serie wordt telkens de Roof2Roof sloopbarometer bijgewerkt en worden interessante actuele Roof2Roof-projecten en ontwikkelingen uitgelicht. 

Appartement & Eigenaar is een multimediaal platform voor voorzitters en beheerders van VvE’s en alle woningcorporaties in Nederland. In de september uitgave van het magazine Appartement & Eigenaar stond een artikel over Roof2Roof-recycling en een advertentie van Roof2Roof (zie afbeelding).

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...