R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Roof2Roof in de media

Er is veel aandacht voor Roof2Roof in de media. In het vakblad voor de dakenbranche "Dakenraad" en het magazine voor gebouweigenaren "Appartement & Eigenaar" was Roof2Roof-recycling hot news. Bekijk de artikelen in "In de media" in het menu "Over ons".


In het vakblad Dakenraad is een serie gewijd aan bitumenrecycling met een hoofdrol voor Roof2Roof. In de augustus uitgave was aandacht voor het partnership met Bitumen Recycling Nederland (BRN). Gedurende de serie wordt telkens de Roof2Roof sloopbarometer bijgewerkt en worden interessante actuele Roof2Roof-projecten en ontwikkelingen uitgelicht. 

Appartement & Eigenaar is een multimediaal platform voor voorzitters en beheerders van VvE’s en alle woningcorporaties in Nederland. In de september uitgave van het magazine Appartement & Eigenaar stond een artikel over Roof2Roof-recycling en een advertentie van Roof2Roof (zie afbeelding).

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...