R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Nieuwe tarieven per 1 maart 2016

Onze landelijke tarieven voor containerservice en verwerking zijn per 1 maart 2016 aangepast. Door de overname van Dusseldorop I&R door Remondis hebben wij bestaande afspraken moeten herzien en onze logistieke infrastructuur moeten aanpassen. Voor de regio Noord is Van Dijk Containers onze nieuwe logistieke partner. Voor de regio Oost blijven wij gebruik maken van de diensten van Dusseldorp Remondis. Zij zullen voorlopig ook de logistieke bewegingen in de overige regio's verzorgen.

Door stijgende transport- en verwerkingskosten hebben wij helaas onze tarieven moeten verhogen. De verwerkingskosten per ton schoon en gescheiden bitumen dakmateriaal bedraagt nu 60 euro exclusief BTW. Onze nieuwe containerprijzen beginnen bij een vanafprijs van €100,- voor portaalcontainer en € 175,- voor 40 m3 mulitcontainers. In tegenstelling tot de oude tarieven hebben nu wel een voordelig tarief voor combiritten, zodat u als Roof2Roof-specialist direct profiteert van kostenbesparingen van onze transportpartners. Ondanks de verhoging blijft u proifiteren van relatief scherpe tarieven en weet u altijd waar u aan toe bent met uw projectcalculatie.

Klik hier voor de nieuwe landelijke tarieven per 1 maart 2016.

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...