R2R-specialistennetwerk | LOGIN
Roof2Roof-specialist iets voor u?

Roof2Roof-specialist iets voor u?

Wilt u als profesioneel dakbedekkings- of sloopbedrijf deel uitmaken van het Roof2Roof-specialistennetwerk? Past het Roof2Roof-concept bij uw onderneming? Wilt u concreet invulling geven aan MVO en aan duurzaamheid?

Meld u dan aan om Roof2Roof-specialist te worden.

Wat zijn de voordelen?

Roof2Roof-specialist worden heeft voordelen voor uw onderneming.

  • Concrete aanvulling geven aan uw duurzaamheidsbeleid
    U geeft concreet invulling aan uw duurzaamheidsbeleid. Door middel van ketensamenwerking draagt uw organisatie bij aan het sluiten van de kringloop van bitumen daken. Fossiele grondstoffen worden bespaard en de uitstoot van CO2 wordt gereduceerd.
  • Deel uitmaken van een specialistennetwerk
    Naast milieuvoordelen biedt Roof2Roof ook andere voordelen voor uw organisatie. Door u aan te sluiten bij Roof2Roof maakt u onderdeel uit van een specialistennetwerk op het gebied van bitumen daken, het gebruik en de recycling ervan. Roof2Roof fungeert als schakel en intermediair tussen dakeigenaren en ketenpartners. Roof2Roof neemt een groot deel van het initiële klantcontact en de afhandeling voor haar rekening. Als R2R-specialist ontvangt u een MVO-certificaat en kunt u gebruik maken van het R2R-specialistenlogo in uw communicatie.

Meer weten wat Roof2Roof voor u kan opleveren? In onze informatiebladen staan alle voordelen uitgewerkt.

Wanneer kun je Roof2Roof-specialist worden?

Roof2Roof stelt natuurlijk voorwaarden aan de kwaliteit van onze professionals uit het R2R-specialistennetwerk. De belangrijkste voorwaarde is dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering. Wij vragen een zeker commitment van onze specialisten m.b.t. het stimuleren van bitumenrecycling in Nederland. Ons specialistennetwerk bestaat uit professionele organisaties die beschikken over de vereiste uitvoeringscertificaten.

Vereiste certificaten

Al onze Roof2Roof-specialisten moeten in het bezit zijn van het VCA* of VCA** certificaat. Een door Roof2Roof gecertificeerde dakdekker behoort tot de top van dakdekkend Nederland en moet daarom beschikken over het Komo-certificaat BRL 4702 (Beoordelingsrichtlijn gesloten dakbedekkingsystemen). Voor sloopaannemers geldt als eis dat ze BRL SVMS-007 gecertificeerd zijn (Beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen). 

Meld u aan en maak een afspraak

Voldoet u aan deze voorwaarden en wilt u meer weten? Dan nodigen wij u graag uit voor een oriënterend gesprek. Vul het onderstaande formulier in en verstuur dit naar Roof2Roof. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Aanmelden als Roof2Roof-specialist

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Dakbedekkingsbedrijf
Sloopaannemer

* verplichte velden

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...