R2R-specialistennetwerk | LOGIN
Wanneer kunt u de gratis dakinspectie aanvragen?

Wanneer kunt u de gratis dakinspectie aanvragen?

U wilt uw dak laten renoveren, vervangen of slopen? Is uw dak minimaal 500 m2 groot? Dan kunt u uw dak gratis laten inspecteren door een Roof2Roof-specialist. Ook als uw dak kleiner is dan 500 m2 kunt u profiteren van de voordelen van Roof2Roof. Neem dan contact op met een Roof2Roof-specialist bij u in de buurt en laat u informeren.

Wat kunt u verwachten?

Met een dakinspectie krijgt u inzicht in de opbouw en samenstelling van uw dak. De resultaten van de dakinspectie bepalen of uw dak geschikt is voor Roof2Roof-recycling. 

De dakinspectie wordt uitgevoerd door een Roof2Roof-dakspecialist. Van alle dakvlakken worden monsters genomen van de dakbedekking. Dit gebeurt door insnijdingen in de dakbedekkingsconstructie. De Roof2Roof-specialist krijgt dan inzicht in de opbouw van uw daksysteem, de samenstelling van het dakmateriaal en de mogelijkheid tot schone en gescheiden demontage van het bitumen dakmateriaal. Nadat het monster is genomen wordt uw dak weer keurig waterdicht gemaakt. De monsters worden voor nader onderzoek opgestuurd naar het Roof2Roof-Lab. Bij de analyse in het laboratorium onder de microscoop kan exact worden vastgesteld welke soort bitumen het betreft en of het dakmateriaal geschikt is voor recycling.

Aanvragen dakinspectie

Vraag hier uw gratis dakinspectie aan. Een Roof2Roof specialist neemt contact met u op om een afspraak te maken.

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
* verplichte velden

Nieuws uit het veld

Roof2Roof start 10/10 met inname in Almere

Op de “dag van de duurzaamheid” opent Roof2Roof de poorten van een nieuwe inname- en verwerkingslocatie in Almere. Wegens eigen succes liep Roof2Roof tegen de capaciteitsgrenzen aan van het Recyclecentre in Zutphen. Door de vestiging op het terrein van Vijfhoek Recycling Almere kan de inname van gekwalificeerde bitumineuze dakbedekking per direct worden hervat en is deze ook voor de toekomst gegarandeerd.

Lees verder...