R2R-specialistennetwerk | LOGIN
Hoe verdien ik aan mijn oude dak?

Hoe verdien ik aan mijn oude dak?

Als uw dak door Roof2Roof is beoordeeld als geschikt voor bitumenrecycling, dan kunt u het (laten) demonteren volgens de R2R demontagerichtlijnen. U kunt de demontage zelf uitvoeren, maar uiteraard ook een van onze specialisten inschakelen om het werk uit handen te geven.Het gescheiden dakafval kunt u door een R2R specialist laten afvoeren tegen gereduceerd tarief. U bespaart hiermee aanzienlijk op de afvalkosten en geeft uw oude dakbedekking een nieuw leven. 

Het snijafval van uw nieuwe bitumen dak wordt door de Roof2Roof dakspecialist gratis  separaat ingezameld en gaat direct terug in de Roof2Roof kringloop om verwerkt te worden tot nieuwe dakrollen.

Wat levert het op?

Met de Roof2Roof methode bespaart u aanzienlijk op de afvalkosten. Voor het inleveren van dakafval betaalt u bij de “poort” van de afvalverwerker een vast poorttarief per kilo afval. Dit tarief varieert per regio en per afvalverwerker. Door het bitumen dakafval gescheiden te laten afvoeren door de Roof2Roof specialist bent u als gebouweigenaar goedkoper uit dan slopen en verwerken via de traditionele manier. Het is dus meer dan de moeite waard om uw via de Roof2Roof methode te ontmantelen en het dakafval af te (laten) voeren. De echte besparing zit ‘m natuurlijk in de reductie van de CO2-uitstoot. Voor een dak van 1.000 m2 reduceert u gemiddeld 4.500 kilogram CO2, wat overeen komt met de uitstoot van ongeveer 24.000 km autorijden.

Direct besparen?

Doe  mee met Roof2Roof en verdien op uw oude dak. Klik hier voor meer informatie

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...