R2R-specialistennetwerk | LOGIN
Hoe bespaar ik met mijn nieuwe duurzame dak?

Hoe bespaar ik met mijn nieuwe duurzame dak?

Met de aanschaf van een Roof2Roof dak sluit u de bitumenketen op daken, bespaart u direct CO2 en dus het milieu. En een Roof2Roof dak is niets duurder dan een traditioneel dak.

Door het aanbrengen van uw nieuwe dak volgens de Roof2Roof richtlijnen bespaart u direct tijd en geld, vermindert u doortrapschade tijdens het gebruik, bespaart u op uw energierekening en bespaart u op uw afvalkomsten in de toekomst. Roof2Roof biedt dus vele voordelen voor nu, straks en in de toekomst.

Wat is mijn voordeel?

Laat uw dak aanbrengen volgens de Roof2Roof richtlijnen. Deze richtlijnen garanderen een energiebesparing tijdens het gebruik van het daken een kostenvoordeel bij vervanging of sloop. Uw nieuwe Roof2Roof dak wordt zodanig aangebracht dat koudebruggen worden voorkomen en dus warmteverlies wordt gereduceerd. U bent geen extra isolatie nodig ter compensate en bespaart direct op uw energierekening. Ook is uw dak aan het einde van de levensduur gemakkelijk te demonteren en geschikt is voor recycling. Immers uw oude dak is ook in de toekomst geld waard.

Door het gebruik van kunststof bevestigers in plaats van stalen, zijn er minder uren nodig voor het aanbrengen en wordt kostbare tijd bespaard. Ook wordt het risico op doortrappen van de dakbedekking beperkt. Dit geeft een stapzeker dak zonder doortrapschade bij het belopen. Een ander bijkomend voordeel is dat de kunststof bevestigers in de toekomst gewoon mee kunnen worden gerecycled met het bitumen dak. Het dak is hierdoor in de toekomst makkelijker (en goedkoper) te ontmantelen.

Hoe werkt het?

Schakel een Roof2Roof specialist en u bent verzekerd van het vakkundig aanbrengen van uw nieuwe duurzame dak volgens de R2R richtlijnen. Klik hier voor een RoofRoof specialist bij u in de buurt.

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...