R2R-specialistennetwerk | LOGIN

Kostenbesparing

Meedoen met Roof2Roof levert een aanzienlijke kostenbesparing op. Door het afvoeren of inleveren via de Roof2Roof-methode bespaart u aanzienlijk op de afvalkosten.

Voor het inleveren van dakafval betaalt u bij de “poort” van de afvalverwerker een vast poorttarief per ton afval. Dit tarief varieert per regio en per afvalverwerker. Door het bitumen dakafval gescheiden te laten afvoeren door de Roof2Roof-specialist bent u goedkoper uit dan verwerken via de traditionele manier. Het is dus meer dan de moeite waard om uw dak via de Roof2Roof-methode te ontmantelen en het dakafval af te laten voeren. 

Met de aanschaf van een nieuw Roo2Roof-dak sluit u de bitumenketen op daken, bespaart u direct CO2 en dus het milieu. En een Roof2Roof-dak is niets duurder dan een traditioneel dak. Door het aanbrengen van uw nieuwe dak volgens de Roof2Roof-richtlijnen bespaart u direct tijd en geld, vermindert u doortrapschade tijdens het gebruik, bespaart u op uw energierekening en bespaart u op uw afvalkomsten in de toekomst. Roof2Roof biedt dus vele voordelen voor nu, straks en in de toekomst.

 

Waarom meedoen?

 

Nieuws uit het veld

CE-markering voor Roof2Road bitumen voor de wegenbouw

Roof2Road geeft een belangrijke impuls aan de circulaire economie met het behalen van een CE-markering op gerecyclede bitumen voor de wegenbouw. Het is de laatste stap om de bitumenkringloop van Roof2Road te sluiten: van dakbedekking naar asfalt.

Lees verder...